Langedijk: Dit grootse wandelevenement wordt dit jaar al weer voor de 12e keer door Sport Servicepunt georganiseerd. Doe mee en wandel je fit tijdens de “Henselmans Wandelvierdaagse Langedijk”.

Dit jaar zullen, van 9  tot en met 12 juni, honderden kinderen, ouders, grootouders en oefenlopers voor de grotere wandelevenementen, vele kilometers af gaan leggen tijdens de “Henselmans Wandelvierdaagse 2015”! De organisatie kan daarbij niet zonder de inzet van de vele vrijwilligers en coördinatoren van de basisscholen, maar ook hoofdsponsor Henselmans Bouwbedrijf heeft een groot aandeel in het succes.

Voor de vrijdagavond is het thema “Water”! Voor de basisscholen is er een mooie prijs te winnen beschikbaar gesteld door SMP Sportscare. Door op vrijdag het thema “Water” zo mooi, origineel en gek mogelijk uit te dragen, maken zij kans op een teamoutfit voor de school. De voorinschrijving start 1 april, bij Zwembad Duikerdel. (De scholen in Langedijk hebben hun eigen inschrijving). U kunt  elke werkdag in Duikerdel terecht tussen 18.30 uur en 20.30 uur. Het voorinschrijven is tot en met 8 juni mogelijk, de kosten zijn dan 5 euro p.p. Ook is het mogelijk tijdens de eerste twee loopavonden in te schrijven bij de start, kosten zijn dan 6 euro p.p.Tijdens de wandelvierdaagse wordt door de 10 km als eerste gestart om 18:00 uur, de 5 km start om 18:15 en de 2,5 km start om 18:05 uur. Op de vrijdag zijn de tijden wat aangepast. Dinsdag, donderdag en vrijdag wordt er gestart vanaf Sporthal Geestmerambacht. Woensdag wordt er gestart vanaf het schoolplein van rkbs de Koolvlet en Obs de Phoenix in Broek op Langedijk. Op woensdag is de Museum Broekerveiling route.  De 15 kilometer is niet meer in het programma opgenomen.

Wilt u graag helpen tijdens dit evenement en bent u 1 of meerdere avonden beschikbaar om bijvoorbeeld het verkeer te regelen, dan is de organisatie daar erg blij mee. U kunt zich aanmelden via info@sportsl.nl.Sport Servicepunt Langedijk wenst iedereen alvast veel plezier met de voorbereidingen. Voor meer informatie: www.sportsl.nl