EGMOND - Op zaterdag 9 december organiseert Le Champion de Midwinterduinloop in Egmond-Binnen, met afstanden van 7,6 en 16,8 km.

Het parcours door het prachtige duingebied gaat over verharde en onverharde wegen en over een deel van het Saucony Egmond Halve Marathon parcours. De winnaars per afstand bij zowel de vrouwen als mannen komen in aanmerking voor prijzen, beschikbaar gesteld door Runnersworld Zaandam. De start van beide afstanden is om 11.00 uur nabij de Schulp. Inschrijven is vanaf nu mogelijk bij Runnersworld of op de dag zelf.

Inschrijven

Inschrijven voor de Midwinterduinloop is nu mogelijk bij Runnersworld in Zaandam, Haarlem en Alkmaar. Ook kan je op zaterdag 9 december vanaf 9.30 uur inschrijven in de sporthal van dorpshuis De Schulp in Egmond-Binnen.

Het inschrijfgeld voor beide afstanden bedraagt €5,-, dit is inclusief duinkaart. Er kan contant of met pin betaald worden. Online inschrijven is niet mogelijk.

Bereikbaarheid

Vanwege beperkte parkeergelegenheid i.v.m. de overlast van vorig jaar, wordt aangeraden om -indien mogelijk- met de fiets te komen. Wie toch met de auto komt, wordt begeleid naar de parkeerplaats van de PWN en Gasterij Niew Westert aan de Oude Schulpweg, alsook naar de parkeerplaats van de camping aan de Sint Adelbertusweg. Het is daar vandaan zo’n 15 minuten lopen naar de sporthal.