Noord-Scharwoude – Van zaterdag

27 augustus 2016

tot en met zondag 4 september 2016

organiseert Tennisvereniging T.C Langedijk net als voorgaande jaren het door de KNLTB erkende Sport 2000 Oostakker Jeugd Toernooi.


Het Open Jeugdtoernooi bij T.C. Langedijk is al jaren één van de drukst bezochte jeugdtoernooien in de regio. Er wordt gespeeld in verschillende leeftijdscategorieën (t/m 12, t/m 14, en t/m 17 jaar). Voor de categorieën rood (6 t/m 9 jaar) en oranje (8 t/m 11 jaar) wordt er tijdens deze week een apart tenniskids-event georganiseerd. Deze kinderen spelen dan op kleinere banen en met zachtere ballen.

Tijdens het

Sport 2000 Oostakker Jeugd Toernooi

staat plezier maken voorop. Ook dit jaar zorgt de enthousiaste organisatie van het toernooi weer voor diverse leuke activiteiten naast het tennis. Of je nu veel of weinig wedstrijdervaring hebt, het jeugdtoernooi bij T.C Langedijk is leuk voor jong, oud, ervaren en minder ervaren spelers en toeschouwers.De organisatie hoopt dat het jeugdtoernooi ook dit jaar weer een groot aantal deelnemers trekt.


Inschrijven


De inschrijvingen voor het toernooi zijn al van start gegaan (

www.toernooi.nl

) en sluiten op 18 augustus 2016.

Kinderen kunnen zich inschrijven voor de enkel, dubbel en mixdubbel.
toernooi.nl

www.toernooi.nl

www.toernooi.nl: Online inschrijven en toernooi publicatie met de Toernooiplanner van Visual Reality. Voor Tennis-, Squash- en Badmintontoernooien