Langedijk: Wil jij ook wel eens een sport uitproberen? Ook dit jaar kan het weer bij het Langedijker Sport ’s Cool Project. Tot 18 februari hebben alle kinderen van groep 1 t/m 8 de mogelijkheid om zich in te schrijven. Je kunt daarbij kiezen uit een groot aantal sporten in en om Langedijk.

 

De afgelopen jaren heeft het project een steeds grotere naam gekregen binnen de gemeente Langedijk. Het Sport`s Cool! is een project voor alle leerlingen binnen Langedijk van groep 1 t/m 8. Leerlingen kunnen met dit project vrijblijvend kennis maken met een sport die hem of haar het leukst lijkt. Ook dit jaar doen er weer vele sportverenigingen en instellingen mee. Maar liefst 12 verschillende sporten worden er aangeboden. Bij al deze sporten worden er vanuit de sportverenigingen proeflessen aangeboden in de periode maart tot en met juni. Deze proeflessen zijn bestemd voor alle kinderen die binnen de gemeente Langedijk wonen, ook wanneer zij op een op school zitten buiten de gemeente.Op de scholen in Langedijk wordt een nieuwsbrief verspreid met informatie. Zit je niet in Langedijk op school maar wil je wel graag meedoen met het project, geen probleem. Ga naar www.sportsl.nl. Daar vindt je alle informatie en het inschrijfformulier.

Inschrijven kan tot uiterlijk woensdag 18 februari en de inschrijvingen worden in volgorde van binnenkomst ingedeeld. Eind februari krijgt iedereen bericht  over de indeling.

Meer informatie? mail naar Sport Servicepunt Langedijk, h.koppelaar@sportsl.nl