De Sportweek Langedijk opent de inschrijving Sportweek Langedijk voor de twaalfde keer. Dit jaar zal op zondag 19 juni het evenement van start gaan. De deelnemers, verdeeld in verschillende categorieën, van kids tot jeugd en volwassenen, gaan deze sportieve week de strijd met elkaar aan.

Elke dag vindt er een activiteit plaats bij een van de lokale sportverenigingen of bedrijven, die bereidt zijn om de organisatie op zich te nemen, onder begeleiding van Sport Servicepunt Langedijk. Sportweek Langedijk: “Een week vol sport en plezier”.
Sportweek Langedijk
De Sportweek is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste sportevenementen binnen de gemeente Langedijk. Afgelopen jaar deden er ruim 250 deelnemers mee die hun uiterste best deden om een felbegeerde plaats te bemachtigen in de Wall of Fame van dit jaarlijks terugkomende evenement. De deelnemers worden ingedeeld in drie verschillende categorieën: De kids (zeven jaar tot en met groep 8), de jeugd (twaalf tot en met 15 jaar) en de volwassenen (vanaf zestien jaar). De sportweek Langedijk 2015 vindt plaats van zondag 19 tot en met zaterdag 25 juni.
Inschrijving
De inschrijving voor de Sportweek Langedijk is al geopend, tot en met 30 april kunnen teams worden inschrijven. Op www.sportsl.nl staat het aanmeldingsformulier. Op deze site is ook alle andere informatie, zoals reglementen en teamindelingen te vinden.
Programma
Het programma van de Sportweek is rond en te vinden op de website van Sport Servicepunt Langedijk. Inschrijven kan door vriendenteams, straten, scholen, sportteams of bedrijven die gegarandeerd een week vol sport en plezier gaan beleven. Meedoen aan de Sportweek Langedijk 2016? Inschrijven kan tot 30 april via www.sportsl.nl . Meer informatie of vragen mail met Wendy Kostelijk: w.kostelijk@sportsl.nl . Sportweek Langedijk is ook te vinden op Facebook.