LANGEDIJK - De Nh1816 Sportweek Langedijk opent de inschrijving voor de dertiende keer. Op zondag 18 juni a.s. zal het evenement van start gaan. De deelnemers, verdeeld in verschillende categorieën, van kids tot jeugd en volwassenen, gaan deze sportieve week de strijd met elkaar aan. Nh1816 Sportweek Langedijk: “Een week vol sport en plezier”.

Nh1816 en Sportweek Langedijk
Nh1816 is de trotse hoofdsponsor van de Sportweek. Een coöperatieve verzekeraar, die samenwerkt met onafhankelijke verzekeringsadviseurs in de buurt. Samen beschermen zij huis en haard en doen dat met het oog op de wereld om ons heen. Als verzekeraar zonder aandeelhouders, geeft Nh1816 graag een deel van de winst terug aan de samenleving met de steun aan lokale evenementen zoals de Sportweek en de Wandel4daagse.

Inschrijving
De N1816 sportweek Langedijk 2017 vindt dit jaar plaats van zondag 18 tot en met zaterdag 24 juni.
De inschrijving voor de Sportweek is inmiddels geopend. Op www.sportsl.nl kan een aanmeldingsformulier worden ingevuld. De deelnemers worden ingedeeld in drie verschillende categorieën: De Kids (zeven jaar tot en met groep 7), de Jeugd (groep 8 (twaalf jaar) tot en met 15 jaar) en de Volwassenen (vanaf zestien jaar). Op de site is ook alle andere informatie te vinden, zoals reglementen en teamindelingen.

Programma
Het programma van de Nh1816 sportweek 2017 is rond en ook te vinden op de site van Sport Servicepunt Langedijk. Tipje van de sluier: De altijd terugkomende prutrace is de start van de week, de zeskamp als afsluiter en tennis maar dan net even anders. Het belooft weer een mooie week te worden waar tactiek, kracht, uithoudingsvermogen en vooral teamspirit en gezelligheid naar voren komen.

Gezellige sportievelingen schrijven zich in met een vriendenteam, straat, school, sportteam of bedrijf en gaan een week vol sport en plezier beleven! Inschrijven kan tot 30 april 2017. Meer informatie of vragen, mail met Wendy Kostelijk via w.kostelijk@sportsl.nl. Sportweek Langedijk is natuurlijk ook te vinden op Facebook.