LSVV 1 speelt tegen Zaanlandia 1

Door Redactie op Zaterdag 12 november 2016 10:14   Sport   lsvv, seizoen, zaandam


LSVV 1 speelt tegen Zaanlandia 1

Sportpark Oosterzijderveld in Zaandam is a.s. zondag het toneel van de 10e competitiewedstrijd. Thuisclub Zaanlandia 1 is daarin de tegenstander voor LSVV 1.


De ploeg van trainer Ronald Dooijeweerd , bezig aan zijn 3e seizoen als hoofdtrainer bij de Zaandammers en voorheen ook werkzaam als hoofdtrainer bij BOL , staat momenteel op een 12e plaats met 8 wedstrijdpunten uit de 9 gespeelde wedstrijden en dat is vreemd…


Vreemd in die zin dat , na een keurige 7e stek in de eindrangschikking van het vorige seizoen , er geen spelers naar elders zijn vertrokken en zelfs een 10-tal nieuwe spelers konden worden verwelkomd waaronder goede spelers als Mark Schavemaker Van SVA , Mohammed Amrane van de Kennemers , spits Serkan Emirdag vanuit Hercules Zaandam en niet te vergeten de razendsnelle Cedric Main die vanuit KFC de overstap maakte.


Het zit dus “ even “ niet mee met het vlaggenschip van Zaanlandia maar ik ben ervan overtuigd dat onze tegenstander van a.s. zondag , die op volle sterkte kan aantreden , alles in het werk zal stellen om het tij te doen keren…. te beginnen tegen LSVV 1 !  WE zijn gewaarschuwd…

En LSVV 1 ? Geen goede wedstrijd afgelopen zondag thuis tegen de Blokkers 1 maar het eindresultaat was wel dat de 3 wedstrijdpunten op Voorwaarts bleven en een 4e plaats op de ranglijst werd ingenomen ! Maar dat “ het “ zondag in Zaandam beter moet om ook een goed resultaat te kunnen behalen, is duidelijk….
Afgelopen seizoen bleef Zaanlandia in eigen huis ons met 2-0 de baas.. Gaat dat a.s. zondag weer gebeuren en pakt daarmee de thuisclub meteen de 1e thuisoverwinning dit seizoen of weten WIJ deze keer te zegevieren en in de race voor een goede klassering te blijven ?

Het zal ongetwijfeld gaan spannen zondagmiddag als scheidsrechter L.C. Meijer om 14.00 uur het beginsignaal zal laten klinken op het kunstgras aan de Karel Lotsylaan in Zaandam en natuurlijk zullen weer vele LSVV-supporters en supportsters de weg naar sportpark Oosterzijderveld weten te vinden om hun ploeggie  te ondersteunen en hartstochtelijk aan te moedigen in de strijd om de punten en weet wel: