LANGEDIJK - Acht weken nadat LSVV is gepromoveerd naar de eerste klasse, 10 augustus, de selectie weer gestart met de voorbereidingen voor het komende voetbalseizoen 2017-2018.

Onder ideale weersomstandigheden waren er in totaal zo’n 25 spelers naar de eerste training van het seizoen 2017-2018 gekomen.

Naast het feit dat er een nieuwe trainer voor de groep staat, in de naam van Rob Klanker, werd de selectie ook ‘opgefrist’ met een nieuw aantal leden. Van buurclub DTS kwamen Danny, Kevin en Tim weer terug naar LSVV. Benito kwam weer terug na een twee seizoenen bij CSV BOL en nieuwkomers Kai en Lennart voegden zich ook bij de groep. Echter was de spelersgroep nog niet compleet doordat er een aantal selectiespelers nog van hun vakantie genieten.

De eerste wedstrijden die gespeeld worden, zijn de wedstrijden van de Zuurkoolcup. Dit jaar wordt de Zuurkoolcup op eigen Sportpark Voorwaarts gespeeld. Een ideale kans voor alle supporters om hun helden weer in actie te zien. De wedstrijden worden gespeeld op 25-8 / 30-8 / 2-9.