LANGEDIJK – In de negende speelronde van het amateurvoetbal heeft LSVV een belangrijke overwinning geboekt. Voor DTS werd deze speelronde minder positief, de ploeg verloor bij Zeevogels.

LSVV – Zeeburgia 2-1
“Een hele belangrijke en terechte overwinning na een mindere fase” sprak Maik den Iseger na afloop. “Ik kijk dus met een heel goed gevoel terug op het duel. Danny Konijn scoort ook weer (1-0), dus ook dat is positief”. Nadat Kai Botman de Langedijkers op 2-0 bracht, kon LSVV zich opmaken voor een nieuwe winstpartij, al werd het door een benutte strafschop van Gregory Schaken nog spannend. “We hebben het vandaag echt met elkaar afgedwongen” besluit den Iseger.

Zeevogels – DTS 5-3
In Egmond heeft DTS opvallend genoeg verloren. De ploeg van Jan Kramer verloor met 5-3. “Een dramatische pot” moest coach Kramer na afloop concluderen. Bij rust leek het pleit al beslecht, gezien de 5-2 tussenstand. De doelpunten van DTS werden gemaakt door Jordi Bitter en Risto van Lieshout.

Kramer: Dat we verloren lag aan de Instelling en mentaliteit”. De 5-3 van Jordi Bitter in de tweede helft was er slechts één voor de statistieken.