LANGEDIJK - LSVV is er niet in geslaagd om punten te pakken tegen koploper FC Uitgeest. Waar de Langedijkers eerder dit seizoen verdienstelijk gelijk speelde tegen de koploper, werd er nu met 1-3 verloren.

LSVV coach Sem Wokke kon beschikken over een complete selectie. Ook Toine Merk, die de afgelopen weken genoot van een vakantie, was weer terug bij de tweedeklassers.

LSVV kende een sterke eerste helft. In die eerste helft kreeg LSVV twee grote mogelijkheden. Eerst wist LSVV een grote kans niet te benutten, en ook een gegeven penalty werd niet benut door de Langedijkers. FC Uitgeest kwam ook niet tot scoren wat resulteerde in een 0-0 ruststand.

In het tweede bedrijf nam FC Uitgeest het heft in handen en kwam na een uur op voorsprong. Een minuut of vijf later wist de ploeg van coach Florian Wolf de voorsprong te vergroten. Wie anders dan Jorn Brouwer en Lester Half waren verantwoordelijk voor de doelpunten van FC Uitgeest. In het vervolg zakte de koploper iets achteruit waardoor LSVV sterker werd. Een kwartier voor tijd kon aanvoerder Rob ter Burg met de 1-2 de spanning weer terugbrengen. FC Uitgeest speler Romario Aroma wist vijf minuten voor het einde de winnende 1-3 te maken waardoor LSVV met lege handen stond.

“Naar mijn mening een terecht verlies” concludeerde Toine Merk na afloop. De aanvaller merkte dat zijn terugkeer toch wel energie vroeg; “Het was zwaar, na zestig minuten was ik helemaal leeg gespeeld” besluit Merk zijn reactie.

Komende zondag wacht een uitwedstrijd tegen de Foresters. De ploeg uit Heiloo wist zondagmiddag knap met 3-3 gelijk te spelen tegen West Frisia. Over twee weken ontvangt LSVV de nummer drie Zilvermeeuwen. Belangrijke weken voor LSVV. Aanhaken of definitief afhaken voor LSVV.