LANGEDIJK - LSVV 1 speelt zijn eerstvolgende thuiswedstrijd op ZATERDAG 25 maart om 17:00 uur thuis tegen Kolping Boys 1.

In overleg met Kolping en de KNVB is deze wedstrijd verplaatst van de zondag naar de zaterdag. Wij hopen hiermee te bereiken dat vele voetballiefhebbers deze aansprekende derby in de 2e klasse kunnen komen bekijken. Als we naar de stand kijken belooft het een spektakelstuk te worden. Het eerste van LSVV staat na het gelijke spel tegen Stormvogels op een prachtige 4e plek en is daarmee nog volop in de race voor een plaats in de nacompetitie. Kolping staat er na de winst tegen Blokkers echter maar 3 punten achter en bij winst kunnen de Alkmaarders dus aanhaken in de strijd om de fel begeerde 3e plek.  In Alkmaar wist Kolping nog aan het langste eind te trekken en een 1-0 overwinning over de streep te trekken. Er zal de mannen van ons vlaggenschip dus alles aan gelegen zijn om deze zaterdag de punten in Langedijk te houden.

Voldoende ingrediënten dus voor een prachtige voetbalmiddag / avond. Uiteraard is er na afloop ruimschoots de gelegenheid om in de kantine na te praten onder het genot van een drankje en een hapje. Uiteraard wordt daarnaast gezorgd voor een leuk stukje muziek.

Kom dus allen op zaterdag 25 maart om 17:00 uur naar LSVV