Coach Stef geeft instructies aan zijn team

Egmondia MD1 moet haar meerdere erkennen in een sterk spelend LSVV MD2

Op zaterdag 27 september mochten de dames van LSVV MD2 spelen tegen MD1 van Egmondia. Het parkeren was een ervaring op zich maar uitstekend geregeld omdat er gratis parkeerkaarten af te halen waren bij de kantine. Het was een prachtige ochtend met een heerlijk schijnende zon, echt gras bij Egmondia (toch wel echter hoor!) en ruim publiek voor zowel Egmondia als LSVV.

Onze coach Stef Wollaars stond er heel even "alleen" voor deze keer omdat Patrick Berkhout verhindert was deze zaterdag. Toch moeten wij de coach en spelers een groot compliment maken. Het spel van onze dames van LSVV was bij vlagen perfect en vrijwel altijd goed. Er werden combinaties gemaakt zowel over links als over rechts en ondanks een sterke start van Egmondia was het eerste doelpunt voor de dames van LSVV. Het was Ilse die de score opende na 10 minuten, 0-1. Slechts 9 minuten later was het Isa die na een prachtige voorzet de score kon uitbreiden naar 0-2. Het feest hield niet op; Dyanne wist heel snel daarna het derde doelpunt voor LSVV te plaatsen. De ruststand was dus voor LSVV een mooie afsluiter van de eerste helft. Vol goede moed gingen spelers en supporters van de beide teams weer naar het veld voor de tweede helft. Daar waar nog een beetje hoop was voor Egmondia op een aansluiting, werd deze hoop snel om zeep geholpen omdat Myrthe de score voor LSVV kon uitbreiden naar 0-4. Door een wellicht minder ernstig bedoelde tackel in het strafschopgebied van Egmondia, kreeg LSVV een penalty, deze werd helaas gemist maar Dyanne deed dit snel vergeten door de score voor LSVV naar 0-5 te vergroten. Ilse en Mirre scoorden hierna voor LSVV nog beiden een goal in slechts  4 minuten van elkaar. Toch was er ook een mooi moment voor Egmondia, de dames van D1 wisten, vlak voor tijd, de enige tegentreffer te maken. Eindstand is dus 1-7 in het voordeel van LSVV MD2.

Het zou natuurlijk niet eerlijk zijn om te denken dat alleen de meisjes die gescoord hebben goed gespeeld hebben. Alle dames hebben enorm goed hun best gedaan en omdat iedereen goed was kan er uiteindelijk iemand scoren. Complimenten dus aan alle meiden van LSVV D2. Volgende week thuis tegen SVIJ MD1 om 08h45!