REGIO In Amsterdam heeft LSVV een nipte overwinning weten te boeken op bezoek bij AGB. Vrone beleefde een mindere wedstrijd, op bezoek bij Hollandia T ging het namelijk onderuit.

AGB – LSVV 0-1
Na de 2-1 thuisoverwinning van vorig weekend heeft LSVV de tweede opeenvolgende zege geboekt. Op bezoek bij AGB won het met 0-1. “In de eerste helft begonnen we goed, maar op een gegeven moment gaven we het initiatief weg” blikte Toine Merk terug. “Het leidde echter niet echt tot kansen bij hun”.

Vijf minuten voor rust wist LSVV de voorsprong te pakken. Na een mooie steekpass van Kai Botman wist Danny Havermans de 0-1 te scoren. “Hij lobte met binnenkant voet de bal over de keeper” voegde Merk daar aan toe. “Ik vond ons na rust beter. Kansen voor mijzelf, Danny Konijn en Gert Jan Molenaar gingen er niet in, waardoor het nog spannend werd” aldus de aanvaller. Uiteindelijk bleek de 0-1 genoeg, wat resulteerde in de vijfde competitie zege van het seizoen. De Langedijkers klimmen hiermee naar de zesde positie, waarmee het ruim afstand neemt van de gevarenzone.

Hollandia T – SV Vrone 3-0
Het dit seizoen zo sterk spelende Vrone heeft op bezoek bij Hollandia T een 3-0 nederlagen geleden. “Er was niets aan de hand, en binnen tien minuten vliegen er drie in, waarvan één eigen doelpunt en één corner die rechtstreeks binnen gaat” baalt René Groenenboom, aanvoerder bij de ‘Pancrassers’. “We hebben op zich wel wat kansen gehad in beide helften. Maar we waren niet bij machte om hun defensie te doorbreken”.

Door de nederlaag daalt Vrone naar de achtste positie. Toch heeft de ploeg met een achterstand van slechts drie punten op de nummer drie nog alle kans om zich nog voor de winterstop in de subtop te nestelen. De ploeg heeft dus allesbehalve reden om zich zorgen te maken.