LANGEDIJK - Afgelopen weekend waren de NH kampioenschappen voor judoka’s onder de 18 jaar in Beverwijk. Coach Robin ging deze keer mee met de 2 EBI-Sports judoka’s.

Jordi Pelgrim kwam met 1 winstpartij deze keer helaas niet op het podium maar Mats Timmerman wel weer. Nadat hij vorig jaar bij de -15 ook al 3e werd, behaalde hij dit jaar bij de oudere klasse hetzelfde resultaat.

Hij werd in de eerste ronde vrijgeloot en won daarna met een sterke houdgreep zijn wedstrijd. Helaas verloor hij daarna de wedstrijd voor de finale net aan met een waza ari en mocht hij voor de 3e plaats spelen. Hij won deze na 4 minuten en een spannende verlenging met een waza ari en mag zo op 8 april meedoen met de NK in Leek.

Op dezelfde dag deden Rayer van Duin en Rosanne Veldboer mee met een combinatie team met Bakker Sports uit Schagen voor de NH A pupillen teams en zij haalden, nadat ze vorige week individueel beide net naast het podium belanden, nu wel een mooie medaille. Het team verloor alleen de finale net aan van Kenamju en kregen zij de zilveren medaille omgehangen.

Ook werden op zaterdag nog wat prijzen behaald door de EBI-Sports judoka’s in Hippolytushoef. Coach Noman en Robert waren daar aanwezig voor de judoka’s.

1e werden: Sem Leijnse, Ties Molenaar en Koen Jansen. De 2e prijs was er voor Sterk Delrue en Ruben Hoff en 3e werden Wout Rootjes en Joyce Masteling.

Het was weer een goed weekend voor de judoka’s van Judoschool EBI-Sports uit Langedijk, Tuitjenhorn en .Warmenhuizen

Voor meer informatie kijk op de site 

www.ebisports.nl

 of bel met Hoofdtrainer Frank, 0651807361