LANGEDIJK –Een enerverende week vol sport en plezier zit er weer op. De Nh1816 Sportweek Langedijk werd dit jaar voor de 12e keer georganiseerd door diverse verenigingen uit Langedijk in samenwerking met Sport Servicepunt Langedijk.  Bijna 300 sporters zijn de afgelopen week in, op en rond de verenigingsterreinen, in teamverband aan het sporten geweest.

Verenigingen

IJsvereniging Volharding, Les Mille Iles, Fietscrossvereniging De Kleydrivers, Tc Langedijk,  CSV BOL en Voetbalvereniging DTS zijn er in samenwerking met Sport Servicepunt Langedijk in geslaagd een fantastische week  neer te zetten. Een Sportweek die zich kenmerkte door mooie weersomstandigheden. Waar op maandag de binnen accommodatie kon worden gebruikt van Les Mille Iles en donderdag een rustdag was, was er op de andere dagen prachtig sportweer.

Door de medewerking van alle vrijwilligers, EHBO-ers, brandweer  en niet te vergeten alle sporters is de Sportweek succesvol verlopen.

Winnaars

De deelnemers aan de Sportweek Langedijk hebben meegedaan in verschillende categorieën, te weten de Kids (7 t/m 11 jaar), de jeugd (12 t/m 15 jaar) en de volwassenen. Bij de Kids wederom een gedeelde eerste plaats.

Winnaars: Kids Dirt Devils en de Koolstars, Jeugd Fc Dijka  en bij de  Volwassenen  The Young Ones.

Tevens werd er een aanmoedigingsprijs uitgereikt. Dit jaar aan het jongste team waarbij de jongste deelnemer nog net geen 7 jaar oud was. Zij komen gezellig met elkaar zwemmen bij Duikerdel of de Bever.

Sport Servicepunt Langedijk dankt alle deelnemers en medewerkers aan deze mooie week.

Informatie via www.sportsl.nl of op Sportweek Langedijk op Facebook