De laatste week voordat de Langedijker wandelvierdaagse van start gaat, draait de organisatie volle dagen. Op het laatste nippertje diende zich een nieuwe, Langedijker, sponsor aan die zich ook gaat verbinden aan de Sportweek. Op het moment van het schrijven van dit bericht worden de laatste gesprekken met deze sponsor gevoerd en in een later bericht kunnen we dan ook bekend maken wie deze sponsor met een groot sporthart is. Hierdoor ziet de toekomst van de jaarlijkse Langedijker evenementen Wandelvierdaagse en de Sportweek er weer rooskleurig uit.

Van dinsdag 7 juni t/m vrijdag 10 juni zal een lange stoet wandelaars Langedijk weer doorkruizen. De wandelvierdaagse staat dit jaar vooral in het teken van de Olympische spelen.
Op vrijdag 10 juni, de laatste avond, heeft de organisatie heel wat in petto, maar van de wandelaars wordt ook wat verwacht. Iedereen maakt kans op leuke prijzen.
Zin om ook mee te doen? Inschrijven kan nog bij zwembad Duikerdel in Noord-Scharwoude.

Tenslotte is er ook dit jaar weer de medewerking van verkeersregelaars zodat de wandelaars met een veilig gevoel kunnen oversteken. Wie van 7 t/m 10 juni ’s avonds gebruik maakt van de wegen in Langedijk kan een stoet wandelaars tegen komen, houdt daar dan alstublieft rekening mee. Alvast bedankt.

Inschrijven op de eerste loopavond kan natuurlijk ook nog. Oh ja, er is mooi weer besteld, dus loop met ons mee !!!!

Voor meer informatie en voor het downloaden van de routes kunt u terecht op www.sportsl.nl.