NOORD SCHARWODUE - Om het nieuwe jaar 2018, goed te laten beginnen en om direct buiten je comfortzone te stappen hebben Wendy Weel en René Valk in samenwerking met De Buizerd het volgende bedacht.

René Valk van NaturalSportFocus - Kou is je vriend
"Kou is je vriend, niet je vijand. ‘Good old’ Hippocrates wist het al. De huidige wetenschap weet het nu ook. Kou beïnvloedt je immuunsysteem en verbetert je weerstand. Toch is het voor veel mensen moeilijk om zich eraan over te geven. Daarom gaat Natural Sportfocus je voor. Koude training moet je ervaren. Koud afdouchen is een mooi begin. Wie weet hoe ver je gaat, als je het positieve effect ervan merkt."

Normaal kost deze training 85 euro maar voor deze duik kost het 50 euro, deze gehele opbrengst gaat direct naar Stichting RopaRun.

Wat gaan we doen deze dag?

Wanneer: 1 januari 2018
Locatie: De Buizerd, Spoorstraat 124, Noord Scharwoude

  • Half 12 verzamelen bij De Buizerd, aldaar wordt een formulier ondertekend dat je op eigen verantwoording meedoet.
  • Om 12 uur start de training, deze training zal voornamelijke bestaan uit ademhalingsoefeningen.
  • Om 2 uur zullen we in groepjes van 10 het trappetje afdalen en het kanaal ingaan. Wat er hier zal gebeuren is ongelooflijke ervaring! Hoelang hou jij het vol?
  • Na de verfrissende duik gaan we ons lekker warm aankleden in De Buizerd en genieten van een warme kop koffie, thee of een kop snert. Ervaringen uitdelen.
  • Tussen 3 uur en 4 uur gaan we weer naar huis.

Jouw jaar kan niet meer stuk!

Doe jij mee??

En steun je Team Langedijk ( RopaTeam Langedijk 241)

We hebben plek voor 50 personen.

KLIK HIER OM U AAN TE MELDEN