Heb jij ook al zin in de vakantie? Weer even lekker relaxen na 7 weken je best doen op school? Je hebt het verdiend! Wat ga jij doen? Blijf je in je bed liggen of kom je in beweging? Je hebt al 7 weken stil moeten zitten in de klas.

En weet je wát je zoal kunt doen in Langedijk? Even een paar tips.

In sporthal Geestmerambacht is er dinsdagmiddag 20 oktober een leuke en sportieve spelmiddag. Er staan allemaal spellen die te maken hebben met het gezelschapsspel PartyCo, aangevuld met sportieve onderdelen. In een team kun je punten verdienen met elk onderdeel. Dát wil je toch niet missen? (www.sportsl.nl)

In zwembad Duikerdel plonsen we zaterdagavond 24 oktober het water in met de Disco Party. We gaan heerlijk chillen met gezellige muziek. Ook dáár wil je bij zijn, toch? (www.duikerdel.nl)

En tussendoor kun je gewoon komen vrijzwemmen. Elke dag ligt het WereldWaterSchip in het zwembad. Kom je met je ouders en je zus of broer? Dan is er sinds kort een voordelige Gezinskaart. Op woensdagmiddag kun je profiteren van de Oktober-actie en zwem je voor de helft van de prijs. En dan is er ook nog de vakantievrijzwemkaart. Keus genoeg.

Dus,  neem je vrienden en vriendinnen mee en Let’s Go Party!