KOEDIJK - In eigen huis heeft SV Koedijk teleurgesteld. Tegen VV Bergen verloor de ploeg door persoonlijke fouten met 2-4.

Coach Wouter Blokdijk sprak na de wedstrijd tegen Bergen duidelijke taal; “De nederlaag was terecht omdat er teveel persoonlijke fouten gemaakt werden”. De hoofdtrainer vervolgt; “Drie van de vier tegendoelpunten waren het gevolg van persoonlijke fouten. Dan kan je voetballen wat je wilt, maar ons niveau was vandaag simpelweg niet goed genoeg”.

Na een half uur kwam Bergen op een 0-1 voorsprong. Stijn Frans was de maker van de eerste treffer van de wedstrijd. Pas na rust wist de thuisploeg de stand gelijk te trekken. Daley Piek bracht de stand weer op gelijke hoogte. Het tweede doelpunt van Koedijk werd gemaakt door spits Remco Reinhard. Namens Bergen scoorden Jaball Camara tweemaal en ook Yordi de Herder wist een doelpunt mee te pikken. 

Koedijk zag SVA Assendelft, de nummer drie, ook punten verspelen waardoor de achterstand met slechts één punt is vergroot.

Koedijk zal in de komende weken beter moeten spelen. “Tegen WMC hoop ik dat er een Koedijk staat dat beseft wat er in deze fase van het seizoen verwacht wordt. We gaan nog steeds voor plek drie en zijn hier ondanks het resultaat van vandaag nog steeds kansrijk voor. Dit is zuur, maar we moeten onze les hiervan leren” aldus Wouter Blokdijk die weet wat er in de komende weken moet gebeuren.