LANGEDIJK De zevende speelronde is voor zowel LSVV als Vrone uitgelopen op een teleurstelling. Beiden ploegen verloren hun wedstrijd tegen respectievelijk Fortuna Wormerveer en ZAP.

Fortuna Wormerveer – LSVV 5-1
In de eerste klasse is LSVV tegen het nog ongeslagen Fortuna Wormerveer tegen een ruime nederlaag aangelopen, 5-1. “Hun waren voetballend net even beter” sprak middenvelder Kai Botman na afloop. Bij de rust stonden beiden ploegen met 0-0 nog op gelijke hoogte, maar na rust was het snel gespeeld. “We geven de 1-0 en 2-0 binnen drie minuten weg, en heel makkelijk ook” baalde Botman. In het laatste half uur bouwde de thuisploeg de voorsprong uit naar 5-0, waardoor het doelpunt van Botman slechts voor de statistieken was.

ZAP – Vrone 3-1
In Breezand is Vrone de ongeslagen status, die het vijf wedstrijden had, kwijtgeraakt. Tegen ZAP verloor de ploeg met 3-1. “Het was echt een slechte wedstrijd, van beiden kanten onwijs slecht” blikt aanvaller Dennis Konijn terug. “Zij maken in de tweede helft een ongelukkig doelpunt, en toen moesten wij vol voor die gelijkmaker”. Via Wout Adams werd het ook weer gelijk, maar toch pakte de thuisploeg de volle buit.