Nadat eerder bekend werd gemaakt dat Beddenrace Langedijk dit jaar doorgaat, blijkt ook dat de races voor de kinderen blijven bestaan. Er worden op zaterdagmiddag 29 augustus en step-, skelter en zeepkistenrace georganiseerd. De jeugd is namelijk een belangrijke doelgroep voor de toekomst van Beddenrace Langedijk.

“We hoefden er niet lang over na te denken. We moeten ook voor de kinderen leuke activiteiten organiseren. Dit zijn tenslotte de toekomstige deelnemers van de beddenrace", aldus Olaf Bos. "We willen dat deze dag en races voor de kinderen ook zorgen voor een mooie en onvergetelijke ervaring.”

De organisatie roept op om zoveel mogelijk kinderen enthousiast te maken en op te geven voor deze races. Met de zomervakantie die zojuist is begonnen, hoopt de organisatie op prachtige zeepkisten. Want naast de snelheidsduiveltjes worden ook de mooiste zeepkisten beloond.

Gedurende deze races is er een programma bestaande uit muziek en entertainment. Ook tijdens de beddenrace wordt er voor vermaak gezorgd op de Speelweide. Al wil de organisatie nog even wachten met het bekend maken van verdere programma op het middenterrein.

Oproep

"We roepen alle ouders op om hun kinderen enthousiast te maken en op te geven voor deze geweldige races. Het is een ervaring die je leven bij blijft!" Om rijen bij de organisatiewagen te voorkomen, adviseert de organisatie online in te schrijven via www.SportEventsLangedijk.nl. Het is ook mogelijk om vanaf 16:00 uur bij de organisatiewagen in te schrijven.