LANGEDIJK - Zondag 9 april was er een spannende strijd tijdens de clubkampioenschappen in Sportcentrum Langedijk. Wat een grote opkomst tijdens de clubkampioenschappen squash in Langedijk! Met het mooie weer stond de dag gerant vol gezelligheid, mooie wedstrijden en een goede sfeer. Om 10.00 uur begon het toernooi met de poulefases. Hierbij kwam de schifting of je in de A, B of C afvalschema verder zou spelen. Hierdoor ontstonden er mooie affiches tijdens de afvalrondes. De twee grote favorieten voor de eindstrijd maakte het waar. Remco Spaansen en Ed van Mechelen moesten wel tijdens hun halve finales nog langs Peter Zethoven en Roel Bakker. In de finale was het Remco die na de laatste bal zijn handen in de lucht mocht steken.

In de B-poule was er een strijd tussen Jeroen Sinnema en Ron Hoogland. Beide hebben een goede strijd geleverd en moest Ron zijn meerdere erkennen in Jeroen. In de C-poule was de strijd tussen broer en zus Zut. Stefan wist dit keer de strijd tegen Milona te winnen.

Dit jaar deden er maar liefst 7 dames mee! Dit betekende dat ook de dames een clubkampioen kregen. Door Milona haar finale plaats in de C-poule en het winnen van haar kwartfinale tegen Nienke Koster. Mocht zij met de eer strijken als clubkampioen bij de dames. Er zijn nu een aantal jeugdleden die geïnteresseerd zijn in de squash bij Sportcentrum Langedijk. Het streven voor volgend jaar is dan ook om een clubkampioenschappen te organiseren voor de jeugd.