ALKMAAR - In de week van 5 tot en met 13 augustus houdt TPC Daalmeer traditiegetrouw haar jaarlijkse Rivers 40+ tennistoernooi. Dit gezelschapstoernooi is voor alle dubbelcombinaties in de categoriën 5-8. Het toernooi wordt altijd goed bezocht door tennissers uit de regio. Het 40+ toernooi van TPC Daalmeer staat bekend om de fanatieke spelers, spannende wedstrijden, maar om ook de lekkere hapjes en drankjes.

Het toernooi is voor alle leeftijden van 40 jaar en ouder in alle dubbel categorieën van 5-8. Inschrijving loopt via toernooi.nl of via email: 40plus@tcdaalmeer.nl

Doordeweeks beginnen de wedstrijden om 18.30 uur en in het weekend wordt er overdag gespeeld. Zondag is de finaledag en worden alle winnaars aan het eind van de dag in het zonnetje gezet. Supporters en belangstellenden zijn van harte welkom.
Leuke bijkomstigheid is dat tijdens het River 40+ Tennistoernooi ook het eerste “Alkmaars Open Padeltoernooi” wordt gehouden. De verwachting is dat dit toernooi ook een groot aantal bezoekers zal trekken.

Voor meer informatie & contact:

Henk Prenger
M: +31 651 378 544
E: pr@tcdaalmeer.nl
W: www.tcpdaalmeer.nl

Over TPC Daalmeer
TPC Daalmeer is de snelst groeiende tennis- en padelvereniging van Alkmaar. Bij TPC Daalmeer kunt u zomer en winter tennissen en padelen. De vereniging beschikt over vijf kunstgrasbuitenbanen, een duurzame tennishal met drie binnenbanen en twee padelbanen. Gecertificeerde leraren verzorgen zowel tennis- als padellessen.

Club Restaurant Rivers
Alkmaar en water is een perfecte combinatie. Club Restaurant Rivers voelt zich hier dan ook als een vis in het water! Een prachtige ligging aan het kleine haventje van Schelphoek (de nieuwbouwwijk aan de rand van het centrum) biedt plaats aan een van de grootste en zonnigste terrassen van Alkmaar. Verse vis en goede kwaliteit vlees staan prominent op de menukaart.