Sint Pancras: Maandag 6 juli 2015 was het groot feest in zwembad de Bever, de 25.000ste bezoeker werd ontvangen.


Dankzij de vele activiteiten en het prachtige zomerweer in de afgelopen week werd deze jaarlijkse mijlpaal vandaag bereikt.


Romy Dijk, 5 jaar, uit Koedijk was uiteraard zeer verrast en erg blij met de mooie bos bloemen, een kleurige handdoek en een gezinsabonnement voor 2016. Romy werd flink in het zonnetje gezet door het team van de Bever.


Het team is ook erg blij dat er feest gevierd kon worden en dat de grote vakantie zo  met mooi weer begint.


In de rest van het zomerseizoen komen er nog een aantal activiteiten aan, zoals “Pump up the Beach, de Lichtjesavond met concert onder de Linde en het eindfeest op 6 september.


Het Hondenzwemmen wordt dit jaar op dierendag gedaan zodat bij mooi weer in september eventueel de openingstijden verlengd kunnen worden.


                                                           


In zwembad de Bever werden al veel activiteiten georganiseerd zoals De Storm, de zwem- en verwenavond, de kampeernacht, de zwemvierdaagse, de triatlon, de laatste gymlessen en de zes en tienkamp voor de scholen.


Elke vrijdagavond wordt daar ook het Expeditie de Bever-spel georganiseerd. Voor de jeugd van 8 tot en met 11 om 18.00 uur en vanaf 12 0m 19.00 uur. Het expeditie spel speelt zich af op het gehele terrein en is een sportieve uitdaging voor iedereen.