OBDAM- Op zondag 26 februari wordt de Polderloop van atletiekvereniging ARO’88 uit Obdam, onder de naam Runnersworld-Polderloop, voor de 30e keer gehouden.

Voor de jeugd tot en met 15 jaar zijn er wedstrijden van 1 en 3 km. Lopers van 16 jaar en ouder kunnen weer de 5 en 10 km lopen over het bekende parcours, grotendeels over polderwegen om Obdam. De 10 km-lopers maken twee keer een ronde van 5 km. De finish is op de ARO-baan op het sportcomplex van Obdam.
In iedere categorie zijn prijzen te verdienen (Bij de 5 km alleen voor jeugd 16 – 18 jaar). En als uit één gezin minimaal 3 deelnemers meedoen aan een van de hardloopwedstrijden, maakt dit gezin kans op een lekkere taart, ter beschikking gesteld door Bakker Koning. Bovendien gaat iedere deelnemer naar huis met een leuke herinnering.

Inschrijven
Inschrijven voor de hardloopwedstrijden kan tot en met 23 februari via www.inschrijven.nl
Op de dag zelf is inschrijving voor de hardloopwedstrijden en voor de wandeling mogelijk vanaf 9.00 uur in kantine “de Konkel “ op het sportpark van Victoria-O in Obdam (ingang stationszijde). Kom goed op tijd voor de hardloopwedstrijden, want het kan erg druk zijn bij de inschrijftafels.

Je kunt alle informatie ook vinden op onze site www.aro88.nl

Wandeltocht

De route van de wandeltocht is elk jaar verrassend anders, maar altijd ongeveer 10 km, met halverwege een koffie- of theestop, ergens waar je even (warm) binnen kunt zitten. Je loopt soms door de weilanden en over grasdijkjes, maar meestal over rustige verharde polderwegen. Deelnemers kunnen na inlevering van hun deelnamelabel een herinnering ophalen in kantine “ de Konkel”.

Starttijden en inschrijfgelden hardlopen:

Wedstrijd 1 km 10.00 u, inschrijfgeld €2
Wedstrijd 3 km 10.15 u, inschrijfgeld €2
Wedstrijd 5 km 10.15u, inschrijfgeld €6, bij voorinschrijving €5
Wedstrijd 10 km 11.00u, inschrijfgeld €6, bij voorinschrijving €5

Wandelen:
Je kunt starten tussen 9 en 10.00 uur, eindtijd binnenkomst in de Konkel uiterlijk 13.30 uur. Inschrijfgeld €5, kinderen tot 12 jaar gratis.

We zien je graag op zondagmorgen 26 februari bij ARO in Obdam!