ZUID-SCHARWOUDE - Nadat we begin dit jaar met succes zijn begonnen met het opleiden van jonge scheidsrechters  J/M voor het pupillen en jong junioren voetbal op de zaterdagen willen wij dit graag een vervolg gaan geven voor de zondagen.  Het komt nog regelmatig voor dat er teams zijn die “zelf fluiten” achter hun thuiswedstrijd hebben staan. Dit is niet echt een wenselijke situatie , maar die kunnen we samen oplossen. Wanneer het je leuk lijkt om op zondag een wedstrijd te leiden dan zijn wij op zoek naar jou!

Het gaat alleen om de thuiswedstrijden van LSVV en dit hoeft ook niet elke zondag te zijn. Er zijn vele mogelijkheden. Hierbij kun je begeleiding krijgen en wanneer je besluit om met het fluiten van wedstrijden door te gaan kunnen we je zelfs aanmelden wanneer je dit wilt voor een cursus bij de KNVB om opgeleid te gaan worden voor clubscheidsrechter. M/V

Wanneer je interesse gewekt is en je wilt het gaan proberen kun je contact opnemen met Dennis Bouman of Rene Vagevuur.  Zij kunnen je verder voorzien van informatie !

We zien de reacties graag tegemoet!

Dennis Bouman  06 51471976     dennis.bouman@lsvv.nl

Rene Vagevuur   06 41411728