LANGEDIJK - Het grootse Avondwandelvierdaagse evenement wordt dit jaar al weer voor de 14e keer door Sport Servicepunt georganiseerd. Wie meedoet wandelt zich fit tijdens deze gezellige vierdaagse door het Langedijkse land.

Dit jaar zullen, van dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 juni, honderden kinderen, ouders, grootouders en oefenlopers voor de grotere wandelevenementen, vele kilometers af gaan leggen tijdens de NH1816 AvondWandelvierdaagse 2017. De organisatie kan daarbij niet zonder de inzet van de vele vrijwilligers en coördinatoren van de basisscholen maar ook de sponsoren hebben een groot aandeel in het succes.

De voorinschrijving is al gestart bij Zwembad Duikerdel. (De scholen in Langedijk hebben hun eigen inschrijving). Men kan elke werkdag in Duikerdel terecht tussen 18.30 uur en 20.30 uur. Het voorinschrijven is tot en met 6 juni mogelijk, de kosten zijn dan € 5,50 p.p. Ook is het mogelijk tijdens de eerste twee loopavonden in te schrijven bij de start, kosten zijn dan € 6,50 p.p.

Wie graag wil helpen tijdens dit evenement en 1 of meerdere avonden beschikbaar is om bijvoorbeeld het verkeer te regelen, dan is de organisatie daar erg blij mee. Aanmelden kan via info@sportsl.nl.

Sport Servicepunt Langedijk wenst iedereen alvast veel plezier met de voorbereidingen. Voor meer informatie: www.sportsl.nl