Noord-Scharwoude - Tennisvereniging T.C Langedijk organiseert van zaterdag 22 augustus 2015 tot en met zondag 30 augustus 2015 het door de KNLTB erkende Sport 2000 Oostakker Jeugd Toernooi.

Het Open Jeugdtoernooi bij T.C. Langedijk is al jaren één van de drukst bezochte jeugdtoernooien in de regio. Er wordt gespeeld in verschillende leeftijdscategorieën (t/m 12, t/m14, en t/m 17 jaar). Voor de categorieën rood (6 t/m 9 jaar) en oranje (8 t/m 11 jaar) wordt een apart tenniskids-event georganiseerd. Deze kinderen spelen dan op kleinere banen en met zachtere ballen, zodat ze plezier in tennis houden. Of je nu veel of weinig wedstrijdervaring hebt, het jeugdtoernooi bij T.C Langedijk is leuk voor jong, oud, ervaren en minder ervaren spelers en toeschouwers.

Tijdens het Sport 2000 Oostakker Jeugd Toernooi staat plezier maken voorop. Ook dit jaar zorgt de enthousiaste organisatie van het toernooi weer voor leuke activiteiten naast het tennis. De wedstrijden worden afgewisseld met een barbecue, loterij, spelletjesavond en workshops cupcakes versieren.Inschrijven
De inschrijvingen voor het toernooi zijn al van start gegaan (www.toernooi.nl) en sluiten op 10 augustus 2015. Kinderen kunnen zich inschrijven voor de enkel, dubbel en mixdubbel. De organisatie hoopt dat het jeugdtoernooi ook dit jaar weer een groot aantal deelnemers trekt.