OUDKARSPEL In eigen huis is DTS wederom tegen een nederlaag aangelopen. De ploeg van Jan Kramer kwam een slechte start niet meer te boven waardoor de wedstrijd tegen Vitesse’22 eindigde in mineur, 1-4.

Vorige week vond Jan Kramer, coach bij DTS, dat de nederlaag die werd geleden tegen Zeevogels lag aan de instelling en de mentaliteit. “De instelling en mentaliteit waren ditmaal een stuk beter, maar we waren zoals de afgelopen weken wel vaker ook erg ongelukkig bij de tegengoals” vond Jeffrey Rispens, verdediger bij de Langedijkers.

Rispens begon met zijn ploeg ondermaats. “Een erg slap begin waarin we binnen twintig minuten al 0-3 achter stonden. Hierdoor is de wedstrijd eigenlijk al meteen klaar”. Toch herpakte de ploeg zich na de grote achterstand, die tot stand kwam door een hattrick van Jort Kaandorp van Vitesse’22, zich enigszins. “De bal wilde er echter niet meer in” baalde Rispens, die na de 0-4 van Rutger Balm nog wel voor de eretreffer zorgde.

Voor de winterstop neemt DTS het op tegen ZAP, de huidige koploper. Over twee weken, wanneer het duel gepland staat, kan de Langedijkse formatie dus met een ietwat beter gevoel de winterstop ingaan. “Ik hoop dat we het na de winterstop weer goed kunnen oppakken met een volledige selectie” besluit Rispens.