Het zwemseizoen van Zwembad de Bever zit er bijna op. Een succesvol seizoen met mooie en warme zonnige periodes. Op zondag 6 september wordt het zomerseizoen afgesloten met een spetterend eindfeest.

 

Bezoekers

Het zwembad heeft dit seizoen ruim 43.000 bezoekers mogen ontvangen, waar ze erg tevreden mee zijn. Het seizoen kenmerkte zich door periodes met heerlijk warm zomerweer en, helaas, een behoorlijke storm en buien. Er staan nog twee evenementen op het programma; het eindfeest en het hondenzwemmen.

Eindfeest

Zondag 6 september wordt het zomerseizoen van 2015 afgesloten met een spetterend eindfeest, waarbij iedereen van harte welkom is.

Het zwembad is van 11:00 tot 15:30 geopend voor het vrij zwemmen, waarbij er spelletjes in en om het water worden georganiseerd. Een groot springkussen in het water zorgt voor nog meer waterpret.

Tussen 16:00 uur en 20.00 uur zal de band “Jolly” voor muzikaal entertainment zorgen en

is de horeca geopend voor een hapje en een drankje.

Om de activiteiten en speelattributen te ondersteunen wordt er ook dit jaar een loterij gehouden, waarbij prachtige prijzen te verdienen zijn.

Hondenzwemmen

Op zondag 4 oktober is het de beurt aan de honden van Langedijk om nog een laatste keer een duik te nemen in het zwembad. Tussen 11.00 uur en 14.00 uur is er de mogelijkheid om eventueel samen met alle viervoeters te water te gaan. Altijd weer een prachtig gezicht.

Voor meer informatie: www.zwembaddebever.nl  (activiteiten)