WILNIS – Na 93 minuten leek BOL weer drie punten te kunnen bijschrijven. Daar kon een minuut later een streep door. CSW trok de stand in de vierdeminuut van de blessuretijd gelijk, 2-2.

‘Natuurlijk is dit zuur, maar gezien de wedstrijd moet je reëel zijn en mogen we blij zijn met een punt’, stelde Bart Hoogland na afloop van het duel tussen CSW en BOL. ‘We begonnen twijfelend en zij waren voetballend beter. Daarna sloeg het om.’

In Wilnis begon BOL zonder de geschorste Koen Tros. Na de doelpuntloze eerste helft was er in het tweede bedrijf hetzelfde spelbeeld. Het was Sietse Brandsma die in de 57e minuut voor de 0-1 zorgde. Dennis Rijs draaide een vrije trap hard in, waarna Brandsma zijn voet erachter zette. ‘Daarna viel de 1-1 een beetje ongelukkig’, vervolgde de oefenmeester.

Tegenhouden
In de laatste tien minuten leek BOL de zege naar zich toe te trekken. Sietse Brandsma schoot een penalty tegen de paal, maar in de rebound was Bas Jonker alert en benutte de rebound. ‘Daarna was het voornamelijk tegenhouden. We kwamen er niet aan en dat was aan onszelf te wijten. We waren heel onrustig en maakten vaak de verkeerde keuze.’

Het tegenhouden ging lange tijd goed, maar in de vierde minuut van de blessuretijd werd Xander Snoek alsnog gepasseerd. ‘Heel jammer, maar wel terecht.’

Komende zaterdag speelt BOL in eigen huis tegen Argon.

CSW – BOL 2-2 (0-0)
0-1 Sietse Brandsma (57e)
1-1 Dave Cornelissen (76e)
1-2 Bas Jonker (82e)
2-2 Erik Mulder (94e)