BROEK OP LANGEDIJK - CSV BOL is al vier wedstrijden ongeslagen, al gebeurde dat in de laatste drie duel met een gelijkspel. Zo ook tegen directe concurrent ARC waar de ploeg van trainer Erwin Tump in de slotfase een punt wist te pakken: 1-1.

Op een loodzwaar veld en onder druilerige omstandigheden ging beide degradatiekandidaten in de vierde divisie in ieder geval vol de strijd aan. Het leverde al snel een goede kans op voor Daniël Vos die keeper Niels de Vogel zag keren. Diens collega-doelman aan de andere kant, Romain de Jong, wist vervolgens Matt Veerhuis zowel voor als na de rust van het scoren af te houden. Daarna had Jack Schoon nog de kans om de score te openen, maar hij mikte van grote afstand net naast het doel.

Met nog een ruim kwartier op de klok viel die treffer voor ARC toen Arjan Ouwendijk na een knappe solo het doel wist te vinden. BOL weigerde echter te capituleren en hoewel het veld het steeds zwaarder te verduren kreeg leverde het slotoffensief in de blessuretijd toch nog de gelijkmaker op van Martijn Ton.

BOL komt op 2e paasdag opnieuw in actie als Ter Leede op bezoek komt.