ZUID-SCHARWOUDE - LSVV is na een nederlaag met het kleinst mogelijke verschil weer hekkensluiter van de 2e Klasse A. Op Sportpark Voorwaarts was het KFC dat met een 0-1 zege de punten meenam naar Koog aan de Zaan.

Opnieuw bleek het scorend vermogen het grote probleem voor de ploeg van trainer Gidon Reinders Folmer. LSVV was in eigen huis duidelijk de betere partij met aanvoerder Boy Kansen als regisseur in de opbouw, maar de kansen die men kreeg bleken niet besteed aan de voorwaartsen van de Langedijkers. De openingstreffer viel kort voor rust dan ook aan de andere kant toen Robin Baartscheer optimaal profiteerde van een foutje van Kick van den Berg.

De treffer zorgde voor de nodige moedeloosheid bij de thuisploeg die na rust het niveau van de eerste helft niet meer kon aantikken. KFC bleef dan ook geconcentreerd op de been en wist de nipte zege over de streep te trekken. De druiven werden nog eens zuurder voor LSVV toen bleek dat directe concurrenten als Schagen United en FC Medemblik deze zondag wel de punten wist te pakken waardoor men de rode lantaarn weer in handen heeft.

Hierdoor wordt elke wedstrijd cruciaal voor LSVV en de eerste daarvan is komende zondag op bezoek bij JVC.