ZUID-SCHARWOUDE - LSVV heeft net als een week eerder twee belangrijke punten laten liggen. De ploeg van trainer Rob Klanker moest in de thuiswedstrijd tegen het laag geklasseerde Legmeervogels vijf minuten voor tijd alsnog een gelijkmaker toestaan.

Klanker is al niet te benijden want naast de personele problemen die er al waren zag hij al na vier minuten Toine Merk uitvallen met een rugblessure. Zijn vervanger, Sven de Ruijter, haalde het eind ook niet en ging er halverwege de tweede helft ook uit met een blessure.

LSVV had op dat moment net een 1-0 voorsprong genomen via een fraaie kopbal van Martijn Grooff. een terechte voorsprong want na een rommelige eerste helft waren de geel-blauwen prima aan het tweede bedrijf begonnen. De thuisploeg kreeg vervolgens kansen om de wedstrijd in het slot te gooien, maar verzuimde hierin. De rekening hiervoor kreeg men vijf minuten voor tijd toen Mitchel Verschut, aanvoerder van Legmeervogels, in de 85e minuut de 1-1 tegen de touwen kopte.