BROEK OP LANGEDIJK – Het seizoen zit er op voor BOL, dat zich al eerder tot kampioen had gekroond. De ‘Broekers’ verloren overigens de laatste wedstrijd van het seizoen, 2-4.

‘Het was een beetje een gelaten duel, maar we hadden meer verdiend’, zei Sietse Brandsma na afloop. Vooral in de tweede helft werden er door BOL de nodige kansen gemist tegen HFC EDO. Na rust slaagden zowel Bas Jonker als Timon Plak er niet in om de mogelijkheden te verzilveren. ‘Vooral Bas had een hattrick kunnen maken’, vervolgde de spits.

Nadat Martijn Ton de score had geopend wisten de Haarlemse bezoekers nog voor rust op een 1-2 voorsprong te komen. In de tweede helft liep EDO uit naar 1-4, trof Bas Jonker doel en eindigde het duel uiteindelijk in 2-4. Invaller Bastiaan Schaasberg slaagde er eveneens niet in om een kans af te maken. Brandsma: ‘Ik ben blij dat het seizoen af is. Op naar de eerste klasse.’