BROEK OP LANGEDIJK - BOL heeft zich na een tweede zege op rij terug op de vierde plaats in de 1e Klasse A genesteld. Na de 1-3 zege op VELO van afgelopen weekend was de ploeg van trainer Erwin Tump dinsdagavond overtuigend te sterk voor Argon: 4-1.

Met name in de eerste heflt maakte men indruk tegen de gasten uit Mijdrecht. Onder aanvoering van uitblinker Timon Plak was het Bas Jonker die na tien minuten de score opende. De thuisploeg kreeg hierna nog een handvol mogelijkheden waarvan er kort voor rust twee werden benut. Martijn Ton en Jack Schoon zorgden voor een comfortabele 3-0 ruststand.

Voor zover nog niet beslist deed Plak dat halverwege de tweede helft alsnog door zijn sterke wedstrijd met een doelpunt te bekronen. In de uiterste slotfase mocht Oliemans namens Argon nog wel de eer redden. BOL staat dus vierde en gaat komende zaterdag op bezoek bij Valken '68, een ploeg die met een puntje minder vlak onder de Langedijkers staat.