MIJDRECHT - Een gehavend CSV BOL heeft een punt overgehouden aan het uitduel bij het hoger geklasseerde Argon in Mijdrecht. De ploeg van trainer Erwin Tump kwam twee keer terug van een achterstand met een 2-2 eindstand tot gevolg.

De formatie uit Broek op Langedijk moest zelfs de wedstrijd van het tweede elftal eruit gooien om in Mijdrecht een volwaardig elftal op de been te brengen. Argon had het eerste half uur het betere van het spel, maar keeper Melvin Habets hield zijn ploeg op de been met enkele puike reddingen. Pas in de slotfase van de eerste helft kreeg BOL ook mogelijkheden via Timo Schouink en Alex van Enoo, maar beiden misten waardoor men met 0-0 ging rusten.

Waren de irritaties in de eerste helft al hoog door het waarige fluiten van scheidsrechter Yren daar ging dat na de rust verder. De arbiter gaf reeds driemaal geel aan Argon-spelers, waarbij Younes Ouaali zelfs ontsnapte aan rood. In het stevige duel zou Yren na rust nog viermaal geel trekken, maar vielen er ook vier doelpunten.

Max Oliemans opende de score halverwege de tweede helft na een voorzet van de al genoemde Ouaali, maar binnen het kwartier maakte Jelle Brandsma gelijk. Met nog zes minuten op de klok wist Oliemans zijn tweede van de middag te maken, maar het hardwerkende BOL kreeg loon naar werken toen invaller Martijn Witte kort voor tijd de keeper verraste met een fraaie lob: 2-2.

BOL, nummer acht in de 1e klasse, treft komende zaterdag in eigen huis de nummer negen in de stand, Valken '68.