SINT PANCRAS – De handballers van Vrone hebben afgelopen zaterdagavond opnieuw weten te winnen. Ditmaal versloegen de ‘Pancrassers’ het vierde team van HV Kras/Volendam. 38-27.

In eigen huis begon Vrone sterk en met snel spel aan het duel met Volendam 4. De gastheer kwam al snel met een verschil van zeven doelpunten voor. ‘Later kwam en zij toch terug door mindere concentratie’, zei Jim Blokdijk. Met een 20-15 voorsprong ging Vrone rusten.

‘In de tweede helft hadden we afgesproken dat de verdediging beter moest en de aanval weer lekker snel zoals in het begin’, vervolgde Blokdijk. ‘In het begin ging het nog een beetje moeizaam, maar na tien minuten liepen we verder uit naar een verschil van tien en meer.’

De ‘Pancrassers’ wonnen het duel met 38-27. Blokdijk: ‘Uiteindelijk was het aanvallend sterk met veel afwisselende doelpunten. De verdediging kan volgende week beter tegen de koploper, want we hadden toch wel teveel tegendoelpunten.’

Doelpunten Vrone: Jim Blokdijk (10), Mick Tol (6), Gertjan Bos (6), Jari Verduin (5), Jeff Otten (4), Jos Ruijter (3), Jeroen Ton (3) en Tom Verduin.