REGIO – Op bezoek bij Alkmaarsche Boys heeft Vrone een keurige 0-3 overwinning behaald. DTS kwam bij SVA Assendelft op een ruime achterstand en kon de schade nét niet herstellen.

Alkmaarsche Boys – Vrone 0-3
Op bezoek bij Alkmaarsche Boys boekte Vrone een 0-3 zege. ‘In de eerste helft ging het gelijk op met kansen aan beide kanten’, aldus René Groenenboom. ‘In de tweede helft zaten zij stuk en na de 0-1 was het gedaan.’

Tim Heiblom nam de 0-1 voor zijn rekening. Nadat Daniel Leijen de score had verdubbeld bepaalde Lex de Jong de eindstand op 0-3.

SVA – DTS 4-3
DTS begon bij SVA sterk, maar nadat het er niet in slaagde om de score te openen leek de gastheer wakker te zijn geschud. ‘Door hier en daar zelf te falen kregen zij kansen’, aldus Dylan Bruin. Halverwege ging SVA al met 3-0 aan de leiding. ‘Terwijl we naar mijn mening gelijkwaardig waren.’

Na de pauze nam SVA gas terug en na de 4-0 vocht DTS zich terug. Het kwam tot 4-3. ‘We waren weer dichtbij, maar uiteindelijk sta je weer met lege handen. Je bent dichtbij, maar dan is het extra zuur dat je weer verliest.’