SINT PANCRAS - Een kleine week voor de beladen derby tegen SV Koedijk kende Vrone de nodige tegenslag. Onder herfstachtige omstandigheden verloor de ploeg van Jos Karel niet alleen ongelukkig van Sporting Krommenie, maar het raakte ook nog eens topscorer Dennis Konijn kwijt. De aanvaller werd met twee gele kaarten weggestuurd en zal zaterdag door een schorsing niet van de partij zijn.

De thuisploeg kwam in de eerste helft op voorsprong door Maarten Kraak en kreeg nog een aantal mogelijkheden, doch vaak was men te gehaast en te onrustig voor de goal.

Na de rust, terwijl het veld alleen maar zwaarder bespeelbaar werd, bleken de gasten uit Krommenie uiteindelijk de gelukkigste. Twintig minuten voor tijd maakte Nick lenos uit een klutsgoal gelijk en in de 85e minuut schoot Thijs Krook vanuit een moeilijke hoek raak : 1-2.