Sportcentrum Aerofit, de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Door Redactie op Dinsdag 8 augustus 2017 09:57   Sport   pound, workout, ripstixBron: Aerofit


Sportcentrum Aerofit,  de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

NOORD SCHARWOUDE - Wil je niet teveel betalen maar wel begeleid worden door professionele instructeurs? Dan ben jij bij ons bij het goede adres! Kijk op www.sportcentrumaerofit.nl en kom langs voor een oriënterend gesprekje of een proefles!

De nieuwste groepsles bij Sportcentrum Aerofit: The Pound workout.
Sportcentrum Aerofit heeft een primeur! Als eerste Sportcentrum in Langedijk en één van der eerste sportcentra in Nederland hebben wij de nieuwste trend vanuit Los Angeles.
The Pound Workout: een workout waarbij je je compleet kunt uitleven door met drumsticks (Ripstix) te drummen op de beats van de muziek. Binnen 45 minuten kun je met een hoop fun tot 900 Kcal verbranden

Pound is ’s werelds eerste cardio jamsessie waarbij we het hele lichaam met behulp van Ripstix (speciaal ontworpen lichtgewicht drumsticks) in 45 minuten trainen. Alle oefeningen worden gedaan op rockmuziek. ,,Je voelt je tijdens Pound net de drummer van de band’’, aldus instructrice Angela Rozendaal. Pound brengt cardio, conditietraining, krachttraining, fun, yoga en pilates samen.

Dankzij de Ripstix verschuift de focus tijdens de training van het tellen van de oefeningen en het kijken naar de klok naar het ritme van de muziek. Daardoor zijn de oefeningen beter vol te houden. Met een workout van 45 minuten kun je wel 900 calorieën verbranden. Pound verbetert het ritmegevoel, coördinatie, snelheid en uithoudingsvermogen. Daarnaast versterkt Pound het immuunsysteem, zorgt het voor een lagere bloeddruk en vermindert het chronische pijn, angst en vermoeidheid.

Naast de nieuwste sporttrend ‘Pound Workout’ hebben wij nog veel meer groepslessen. Alle lessen zijn toegankelijk voor jong en oud. Ook als je last hebt van bepaalde blessures kunnen wij je goed helpen! Nieuwsgierig? Kijk op www.sportcentrumaerofit.nl of kom langs voor een proefles.