OUDKARSPEL - Sportcentrum Langedijk is vorig jaar gestart aan de Oeverzegge te Oudkarspel. Eigenaar Arno Koster kijkt terug naar een mooi eerste jaar. In een jaar tijd is er veel gebeurt.

Het sportcentrum biedt naast 5 squashbanen en 5 fitnessruimtes nog veel meer aan. Zo is er een samenwerking aangegaan met Fysio Hammer en Flens, waarbij fysiotherapeut Herminke Lamboo elke week een inloop spreekuur heeft voor de klanten van het sportcentrum. Tevens is er de mogelijkheid om een sportmassage te nemen bij Marianne. Sportcentrum Langedijk en Move On Training hebben hun handen ineen geslagen zodat er op het sportcentrum tal van mogelijkheden zijn op fitnessgebied. Denk hierbij aan personal training, small group of groepstraining.

Jubileum maand

In de maand januari is het de hele maand feest en zullen er verschillende acties plaats vinden. Wat te denken van gratis Personal Training, extra groepslessen of aanbiedingen op bespanning en abonnementen. Hou hiervoor de facebookpagina en website van het Sportcentrum in de gaten. In de hele maand januari is het voor nieuwe klanten dat zij bij het afsluiten van een abonnement voor een half jaar ze 20% korting krijgen.

Squashen:

Het sportcentrum is 6 dagen open voor fitness en squash. Squashen is één van de intensiefste sporten van de wereld. En het kan gewoon in Langedijk worden gespeeld. Zo bied het Sportcentrum trainingen aan door Kim van den Bosch (huidig A-speler en trainer van de nummer 1 van Nederland, Piedro Schweertman). Tevens is er de mogelijkheid om op recreatief niveau of in competitie verband te spelen. Vorig seizoen is het Heren 1 en Heren 2 team kampioen geworden in hun klasse. Dit jaar speelt Heren 1 promotieklasse en staan ze boven aan. Mochten zij kampioen worden dan zullen zij in de Landelijke competitie zich moeten waarmaken.


Wil je meer info voor de fitness of squash dan kan je bellen tijdens openingstijden op 0226-428094.

www.sportcentrumlangedijk.nl of www.fb.nl/sportcentrumlangedijk en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.