Zeskamp spellen spelen en daarnaast je volleybalvaardigheden vergroten, tijdens de sportinstuif!


Lekker sporten in de herfstvakantie! Op woensdag 15 oktober wordt er door Sport Servicepunt Langedijk en Volleybalvereniging Relay een sportinstuif georganiseerd. Deze compleet verzorgde dag is voor alle kinderen van groep 3 t/m groep 8, die in het bezit zijn van een A-diploma. De dag duurt van 09.00 tot 15.15 uur.


Sport Servicepunt Langedijk en Volleybalvereniging Relay vinden het belangrijk dat jongeren weten wat ze allemaal kunnen doen in hun vrije tijd. Naast alle computergames en uren voor de tv is het belangrijk om te bewegen. Om deze reden organiseren we een sportinstuif. Er is op zaterdag 8 november een schoolvolleybaltoernooi bij v.v. Relay voor de groepen 3 t/m 6. De volleybalzeskamp sluit hier perfect op aan.

In deze editie van de sportinstuif gaan we 2 vormen van zeskamp doen. Het ene deel is gericht op spellen en het andere deel is gericht op het volleybaltoernooi.

’s Morgens om 09.00 uur is de inloop, om 09.30 uur starten we de dag en gaan we lekker sporten. Om 12.00 uur zullen de zeskampen af zijn. We vertrekken dan naar Duikerdel waar een lunch voor ons klaarstaat, na de lunch kun je lekker uitleven in het zwembad. Wil je alleen de ochtend meedoen, dat kan!

De kosten voor de hele dag zijn € 15,- incl. lunch, wat drinken, tussendoortje en toegang tot het zwembad. Als je alleen de ochtend meedoet kost het € 5,- incl. consumptie.

Wil je graag meedoen? Geef je dan snel op via www.sportsl.nl

Info over volleybalvereniging Relay, www.vvrelay.nl

Info over Sport Servicepunt Langedijk, www.sportsl.nl