Langedijk- Sportweek Langedijk, één van de grotere sportieve evenementen, wordt dit jaar alweer voor de 12e keer georganiseerd. Een week vol sport en plezier, waarbij verschillende verenigingen in samenwerking met Sport Servicepunt Langedijk een geweldig evenement neerzetten.

Datum gewijzigd
Vanaf 2007 werd de Sportweek Langedijk de laatste week van augustus gehouden, maar mede door de late schoolvakanties, verschuift de sportweek naar juni. Van zondag 19 juni tot en met zaterdag 25 juni strijden de teams (van 8 tot 12 personen) om de eer en een plekje in de Walk of Fame. Toch is en blijft het belangrijkste de sfeer en de gezelligheid, met daarnaast de samenwerking onderling. Er wordt gesport in 3 categorieën: de kids (7 t/m 11 jaar), de jeugd (12 t/m 15 jaar) en de volwassenen (vanaf 16 jaar). Om een impressie te krijgen van wat de sportweek inhoud, kunt u een kijkje nemen op de Facebookpagina van Sportweek Langedijk.

Programma
In de laatste maanden van het jaar is er hard gewerkt om een mooi programma neer te zetten. Dat is in samenwerking met de verenigingen gelukt!

Zondag 19 juni IJsclub de Volharding – buitenparcours alle teams
Maandag 20 juni Les Mille îles – jeu de boules Kids en volwassenen
Dinsdag 21 juni De kleydrivers – BMX en hardlopen Jeugd en volwassenen
Woensdag 22 juni TC Langedijk – tennis en meer alle teams
Donderdag 23 juni vrij
Vrijdag 24 juni csv BOL – bolleybal Volwassenen
Zaterdag 25 juni sv DTS – zeskamp alle teams

Inschrijving teams
Inschrijving voor de Sportweek Langedijk start op 1 maart 2016, via www.sportsl.nl voor de categorieën: volwassenen (v.a. 16 jaar), jeugd (12 tot en met 15 jaar) en kids (7 tot en met 11 jaar) op het moment van deelname. Gebruik de komende weken om een team samen te stellen van vrienden, buren, familie, collega’s enz.

Informatie: www.sportsl.nl, Facebook van Sportweek Langedijk of via h.koppelaar@sportsl.nl