TUITJENHORN - Bij het eigen Senioren toernooi in Tuitjenhorn zijn 8 judoka's van EBI-Sports in de prijzen gevallen. Het toernooi werd op zaterdagavond georganiseerd en was met een opkomst van ruim 50 judoka's goed gevuld.

Er werden 12 poules gemaakt met een aantal samenvoeging zodat iedereen iig 4 potjes kon judoën. De judoka's kwamen van 10 verschillende clubs uit Noord-Holland om voor de prijzen te strijden.

Van EBI-Sports werden Mats Timmerman, Stijn Blom en Stan Pouw Kampioen en werden Rens Pronk, Bart van Duin en Sem Siking 2e en kwamen Chris Jonker en Denys Bremmers op de 3e plaats terecht.

De Kampioenen kregen een waardebon van De Kolenist uit Zuid-Scharwoude, de Stijlprijs werd weer gesponsord door De Waerd Bowling en Sportcafé uit Heerhugowaard werd gewonnen door Tim Treur van Salomons en won daarmee een bowlingarrangement.

En de aanwezige JBN scheidsrechters en EHBO-ers kregen van Esser Bloemen en Planten nog een mooie plant uitgereikt.


Ook was er was dit weekend nog een toernooi in Hippolytushoef en daar haalde Gijs de Valk, Lina Wiedijk en Huub Seijdell de 3e plaats. En op zondagmiddag ging coach Bryan met 5 judoka's naar Zaandam en daar werd Gijs Dekker Kampioen en Bruce Fillekes 2e en werden Huub Seijdell en Aron Koning 3e en nu viel Lina net buiten de prijzen.

Het was dus een heel productief judoweekend voor de judoka's van EBI-Sports.

Voor meer informatie over de Judoschool uit Langedijk en Tuitjenhorn of voor Outdoor Conditie Training kun je contact opnemen met Hoofdtrainer Frank op 0651807361 of kijken op de website www.ebisports.nl