LANGEDIJK - Team Langedijk doet dit jaar voor de zesde keer mee aan de Roparun; een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen - in teamverband - een sportieve prestatie leveren om geld op te halen voor mensen met kanker.
"Team Langedijk bruist weer van energie en de eerste activiteiten dienen zich al aan", vertelt Ton Horseling, Teamcaptain en loper. "We gaan al voor de 6de keer van start maar van sleur en sleet is absoluut geen sprake, elk teamlid gaat er weer vol voor en dat is prachtig om te zien. Onze activiteitencommissie heeft een aantal leuke en sportieve punten op de agenda gezet."

Sportieve Instuif
Naast de Langedijker Run, dit jaar op zondag 17 mei plaats zal vinden, organiseert het team 5 februari een Sportieve Instuif, samen met Fitland De Geus. Tijdens de avond kunnen bezoekers onbeperkt bowlen en mogen zij proberen om de ruim 17 meter hoge klimwand te bedwingen. De Instuif is voor het hele gezin want er is ook een Oudhollands spellencircuit. Opgeven kan via teamlangedijk@hotmail.com  . De Instuif start om 20.00 uur en de kosten zijn 25 euro per persoon, daarvan gaat minimaal 20 euro naar de Roparun. Kijk voor meer informatie opwww.teamlangedijk.nl.