Disney’s Finding Dory deze zomer in de bioscoop maar ook in het zwembad

Noord-Scharwoude,  juli  2016 – In samenwerking met Sportfondsen en The Walt  Disney Company vinden deze zomervakantie de” Finding Dory Zwemweken” plaats. Duikerdel is één van de 53 openbare zwembaden in Nederland die hier aan meedoen. Tijdens deze zwemweken kunnen zwembadbezoekers stempels sparen voor diverse Finding Dory knuffels. 

De Finding Dory zwemweken zijn er de hele zomervakantie. Voor elke € 5,- die men besteed aan een entreekaartje of in het sportcafé wordt een stempel uitgedeeld. Voor een volle stempelkaart met 10 stempels kan er een knuffel worden uitgezocht. Onder andere natuurlijk Dory, maar ook Nemo, Crush en Lot zitten erbij.

Vrijzwemmen in de zomervakantie, In het binnenbad worden deze grote vakantie een aantal leuke spellen georganiseerd. De openingstijden voor deze zomer staan op onze website www.duikerdel.nl. En als je dan toch online bent, er is ook een leuke  ‘Zwemmory game’ gelanceerd waarmee mooie prijzen te winnen zijn, waaronder Finding Dory bioscoopkaartjes.

Binnenkort nieuwe Aquatraining, Floatfit! Naast deze leuke vrijzwemactie is Duikerdel aan het vernieuwen. De nieuwste hype in de Aquasport is Aqua Physical, ook wel FloatFit genoemd. Een total Body Workout op een mat drijvend op het water. Met statische en dynamische oefeningen komen alle spieren aan bod. Een echte uitdaging. Binnenkort volgt er meer informatie over de start, lesgroepen en  tijden.