LANGEDIJK - Het Regioteam van EBI-Sports onder leiding van coach Robert Pouw, moest afgelopen zaterdag judoën in Hippolytushoef en ging daar met vier keer winst vandaan. Het team gesponsord door Summica bestond deze keer uit: Rayer van Duin, Ties Kruijer, Finn Milhous, Bran Blokker, Wout Rootjes, Sylvan Meurs, Yara Hocque, Quando Nijenhuis en Owen Smit.


'S avonds moest het senioren team aantreden bij dorpsgenoot Yamaguchi in BOL. Helaas hadden we maar vier in plaats van zeven judoka's in ons team. Ze knokte voor wat ze waard waren en de eerste wedstrijd werd precies gelijk, 6-6, gespeeld, de tweede wedstrijd ging met 10-4 verloren en de laatste wedstrijd was erg spannend en werd helaas 8-6. De mannen, Mats Timmerman, Noman Kortwijk, Paul van de Welle en Gerben van den Berg hadden alles gegeven en pakken we de volgende ronde thuis meer punten.


Zondag startte de dag om 10uur bij de DEEN Supermarkt in Zuid-Scharwoude met onze judoka's om muntjes voor de Sponsoractie te verzamelen. De buis van EBI-Sports liep nog een beetje achter met de andere verenigingen maar door de hulp van: Kevin, Sem, Dinand, Jean Paul, Koen, Sil, Cass, Ruben, Matthijs, Luca, Wesley, Quando, Iris en Jan zijn we weer aardig wat gestegen. Ook op zondag werd er weer veel eremetaal behaald op het toernooi in Leimuiden. Bart van Duin, Rosanne Veldboer en Sten van Uitert werden Kampioen en Ties Molenaar werd tweede en Floor Rootjes werd vierde.