SINT PANCRAS - Afgelopen zondagmiddag mocht Vrone het in eigen huis opnemen tegen Alcmaria Victrix. Met een 1-0 voorsprong werd het duel wegens een blessure bij de scheidsrechter na 65 minuten gestaakt.

Ook in deze wedstrijd wist spits Dennis Konijn weer te scoren. Een prachtige treffer betekende de 1-0 in het voordeel voor de Langedijkers.

Vrone verkeert in een geweldige vorm en is op koers voor het kampioenschap. Alcmaria Victrix kent een moeizame periode waardoor het is afgezakt naar de middenmoot.

Het duel werd dus bij een 1-0 voorsprong voor Vrone gestaakt. In de 65e minuut raakte scheidsrechter Puts geblesseerd waardoor het duel aanvankelijk stil lag. Na enige tijd werd duidelijk dat de blessure dusdanig was dat het duel niet verder kon gaan en dus werd gestaakt.

Wanneer het restant van 25 minuten wordt uitgespeeld is niet duidelijk. Wellicht dat dit in het paasweekend zal gebeuren.

Vrone zal zich in de strijd om het kampioenschap weer richten op de volgende wedstrijd. Komende zaterdag gaat het op bezoek bij SV Koedijk. De derby die ongetwijfeld zeer beladen zal zijn wordt op zaterdagavond gespeeld, aftrap 19.00 uur.

Voor Alcmaria Victrix staat er een thuiswedstrijd tegen nummer twee Saenden op het programma. Dit duel zal zondag om 14.00 uur beginnen.