SINT PANCRAS - Vrone heeft opnieuw weten te winnen. Ditmaal was Egmondia het slachtoffer van het ijzersterke Vrone.

Vorige week boekte de ploeg een 0-2 overwinning en duurde het lang voor de beslissing viel. Tegen Egmondia was de overwinning al voor rust binnen voor Vrone.

In de negentiende minuut wist Daniël Leijen zijn ploeg op voorsprong te zetten. De Langedijkers hebben slechts elf doelpunten moeten incasseren waardoor Egmondia wist dat het vanaf daar erg moeilijk zou worden. Het geloof op een stunt zal negen minuten voor rust verder zijn vervlogen toen Daniël Leijen wederom tot scoren kon komen.

Op slag van rust kwam Vrone op 3-0 waarmee het duel definitief gespeeld was. Dennis Konijn trof doel. De aanvaller is bezig aan een geweldig seizoen. Sinds 4 december komt de jonge aanvaller elke wedstrijd tot scoren. In het hele seizoen kwam Konijn slechts vijf van de zestien wedstrijden niet tot scoren en met een totaal van achttien doelpunten is hij de topscoorder van de vierde klasse C.

In het tweede bedrijf kon Vrone rustig aan doen en deed dit ook, pas in de laatste minuut werd de voorsprong vergroot naar 4-0. Tijn van Veen was de maker van dit doelpunt.

“Het is altijd lekker dat we van een stugge ploeg winnen. We zijn blij dat we vandaag gewonnen hebben van Egmondia, waar Saenden en dynamo dit niet konden bewerkstelligen” blikt Dennis Konijn terug op alweer de veertiende overwinning van dit seizoen. Slechts twee wedstrijden werden niet gewonnen. De voorsprong op achtervolger Saenden is zes punten waardoor het de vraag is wie Vrone nog kan afstoppen. “Als wij op deze voet doorgaan kan niemand ons afstoppen deze periode” spreekt Konijn vol vertrouwen.

De komende twee wedstrijden zijn tegen Alcmaria Victrix en SV Koedijk. Dennis Konijn blikt vooruit; “De komende weken hebben wij een zwaar programma. Als we daar goed door komen hebben we een grote kans voor de titel” besluit Konijn.